Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32
Slider

Over mij

Over mij

Praktijk Regina Wolf bied je duurzame coaching en begeleiding met een holisitische benadering op het gebied van gezondheid en vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling in Zeist en Utrecht. De consulten vindt plaats in Utrecht of in Zeist, andere locaties in overleg.

Ik bied je een veilige omgeving om antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Ik laat mij inspireren door het licht. Dat is er altijd. Ook in jou is er licht, innerlijk licht. Dit licht is jouw kern, jouw potentieel en jouw essentie. Ik heb een rotsvast vertrouwen dat ieder mens dat kan: Zijn leven afstemmen af op wie hij in essentie is. Ik geloof dat jij dat afstemmen op je essentie ook kunt bereiken. Dit afstemmen op jezelf brengt vitaliteit, plezier in het leven, voldoening, balans en rust. Het gaat om jouw vitaliteit en jouw potentieel, wat bij je past.

Je laat je helemaal vrij om aan te geven wat je in een consult wilt: een (coach) gesprek, een natuurgeneeskundige behandeling, een sessie op mijn behandeltafel of een combinatie van dit alles. Alles is goed, er is geen goede of foute keuze. Zo kan ik jouw eigen potentieel aanspreken. Je bent van harte welkom.

 

 

Praktijk Regina Wolf

Correspondentieadres: J. van den Vondellaan 18, 3705 JC  Zeist.

Ingeschreven in de KvK onder nummer 32151389

Fotografie: Mayke Wolf, Marco Wolf, www.flickr.com.